Hvem er vi

Vores webstedsadresse er www.engso.dk

Engsø Partner ApS er etableret af Thomas Madsen og Kith Søndergaard. Sammen har vi flere års erfaring indenfor vikar og rekrutteringsbranchen.

Cookies

Se venligst vores cookiespolitik.

Hvem vi deler dine data med

Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen hos Engsø Partner ApS. Vi er dataansvarlige for de oplysninger vi indsamler om dig, og vi sikrer at personoplysningerne bliver indsamlet og behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Hvor længe vi gemmer dine data

Definitionen af behandling af data, betyder følgende:

 1. Registrere
 • Data oprettes i vores IT-system
 1. Behandle
 • Vi retter og tilføjer i data i vores IT-system
 • Vi søger i dine data
 • Vi sender bekræftelser til kunder som indeholder dele af dine data
 • Vi printer dele af dine data
 • Vi overfører dele af dine data til vores løn- og økonomisystem
 • Vi anvender dele af dine data til statistik og andre rapporter
 1. Opbevare
 • Vi gemmer dine data i vores system og evt. på papir

 

 1. Dataansvarlig

 

 Dataansvarlig

 Virksomhed

 Engsø Partner ApS

 Adresse

 Glamhøjvej 17

 Postnummer og by

 4100 Ringsted

 CVR-nummer

 42368679

 Telefon

 6110 4100

 E-mail

 kontakt@engso.dk

Hvilke rettigheder har du over dine data

Retten til dine data ejer du. Du skal give os tilladelse og dermed ret til at behandle dine data. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Vores behandling af dine data tjener således dette formål, og vi behandler kun data som er relevante og tilstrækkelige i forhold til dette formål.

Vores ansatte har adgang til dine data og er derfor pålagt fortrolighedsklausuler. Vores ansatte kan som udgangspunkt se alle dine data i vores system.

 

Når du accepterer et vikariat eller et job, sender vi nogle af dine data videre til vores kunder. Dette gør vi for at kunden kan se hvem du er og dermed genkende dig, når du møder på jobbet. De data, som vi sender videre til en kunde i forbindelse med et vikariat eller job, er følgende:

 

 1. Fornavn og efternavn
 2. Evt. din adresse
 3. Evt. din alder
 4. Evt. dine kvalifikationer

Hvor vi sender dine data

Vi videregiver aldrig dine data til andre personer, virksomheder, myndigheder eller systemer end hvad der er beskrevet i denne samtykkeerklæring. Skulle situationen opstå, hvor det er nødvendigt at videregive dine data, vil du altid blive orienteret.